Obavijest o produljenju razdoblja privremene obustave Poziva „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“

Nastavno na privremenu obustavu Poziva "Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP", referentne oznake KK.03.2.1.15., koja je stupila na snagu 07. lipnja 2018. godine od 14.00 sati, obavještavamo prijavitelje da se produljuje razdoblje obustave ovog Poziva.

Budući da je za spomenuti Poziv postupak dodjele za zaprimljene projektne prijedloge u tijeku, razdoblje obustave, čije je inicijalno trajanje bilo predviđeno do 22. rujna 2018. godine u 14.00 sati, produljuje se do 28. prosinca 2018. godine u 14.00 sati.

Tijekom razdoblja obustave nije moguće podnošenje projektnih prijedloga niti zaprimanje pitanja i objava odgovora. Podsjećamo da će prijavitelji koji su svoje projektne prijedloge podnijeli prije obustave Poziva biti obaviješteni o statusu njihovog projektnog prijedloga putem sustava eFondovi.

U slučaju potrebe za trajnim zatvaranjem ovog Poziva iscrpljenjem raspoložive financijske omotnice, nadležno tijelo će obavijestiti potencijalne prijavitelje na stranicama eFondovi i strukturnifondovi.hr, kao i na stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrata, uz navođenje točnog datuma zatvaranja.



Stranica