Pomoćnica ministra Ana Mandac prisustvovala svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice

Slika /arhiva_gospodarstvo/public/pm Mandac Virovitica1.jpg

Pomoćnica ministra Ana Mandac prisustvovala je danas svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice. Svečana sjednica održana je u dvorani Kazališta Virovitica, a povodom obilježavanja 784. godina postojanja Virovitice te proslave blagdana Sv. Roka, zaštitnika župe i Grada Virovitice.

U pozdravnom govoru predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss podsjetila je okupljene na najvažnije projekte koji su Viroviticu obilježili u posljednjih godinu dana. Gradonačelnik Ivica Kirin govorio je o Virovitici kao o gradu koji je mladima osigurao sadržaje, perspektivu i budućnost. Župan Igor Andrović pohvalio je inicijativu Virovitice kao grada koji ulaže u cjelokupan standard svojih građana. Saborski zastupnik Josip Đakić čestitao je Virovitičanima dan Grada i istaknuo kako je Virovitica primjer drugim sredinama. Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić pohvalio je rad svih onih koji rade na projektima, zbog čega se Virovitica svrstala na visoko četvrto mjesto u Hrvatskoj po povlačenju europskih sredstava.

Uz pomoćnicu ministra Anu Mandac, svečanoj sjednici nazočili su i pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric, počasni građani grada Virovitice Vladimir Šeks, Mladen Markač, Charlie Halswanter, predsjednik Županijske skupštine VPŽ Miran Janečić, zamjenici župana Marijo Klement, Darko Žužak i Igor Pavković, zamjenici gradonačelnika Damir Marenić i Vlasta Honjek-Golinac, predsjednica Ureda državne uprave VPŽ Sanja Bošnjak, načelnici općina, predstavnici udruga, institucija, klubova, ustanova i brojni drugi.

(foto: www.icv.hr)



Stranica